Történetünk

Cégtörténet

Rusza-lak Kft. több éves tapasztalattal rendelkező, professzionális építőipari vállalat kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal. A mi feladatunk lakások, családi házak, akár teljes épületsorok megtervezése az alap lerakásától, a kapunyitásig. Egy személyes konzultáción keresztül felmérjük az igényeit, komplett tervet készítünk, aminek minden lépését nyomon követheti az építkezés alatt, így semmi váratlan nem történhet.

generál kivitelezés, lakás felújítás, családi házfelújítás, lakásfelújítási támogatás, generál kivitelező Az építőipar azon generál kivitelezés, lakás felújítás, családi házfelújítás, lakásfelújítási támogatás, generál kivitelező iparágak gyűjtőneve, melyek az épített tereket hozzák létre a társadalom számára. Számos részterületre bontható az épített tér helyzete (magas- és mélyépítészet), a közösségi terek jellege (városépítészet), a tereket és épített egységeket összekapcsoló közművek (közműépítés, műtárgyak, utak és vasutak építészete) és a kulturális jellege (műemlékvédelem) alapján e (magas- és mélyépítészet), a közösségi terek jellege (városépítészet), a tereket és épített egységeket összekapcsoló közművek (közműépítés, műtárgyak, utak és vasutak építészete) és a kulturális jellege generál kivitelezés, lakás felújítás, családi házfelújítás, lakásfelújítási támogatás, generál kivitelező (mdelem) alapján is.

A minőségi kivitelezés érdekében minden szakterületre specializálódótt alvállalkozóval dolgozunk, hogy az adott feladatot a legprecizebben adjuk át Önnek. Ezáltal garamtáltan nem fog csalódni a végeredményben. Társaságunk célja, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk Önt kiszolgálni és egy megbizható partnert lássanak bennünk.

Még mindig nincs meggyőzve?

Miért minket válasszon?

Szakirányunkon belül mindenre kiterjedő szolgáltatás választékunkkal nincs olyan probléma amit ne tudnánk megoldani.

- 01
Generál kivitelezés

Akár családiházról, akár hatalmas épületsorokról van szó, az alapok lefektetésétől a kapunyitásig minden feladatot átvállalunk, így levéve az Ön vállairól ezeket a terheket.

- 02
kőműves munka

A Rusza-lak Kft. bármilyen építőipari munkát magas minőségben szolgáltat. Ezek közé tartozik például az alapozási, falazási, zsaluzási feladatok.

- 03
festés

Festő, mázoló, tapétázó feladata a szakszerű felületdiagnosztika, felület előkészítése, előkezelése, festés, mázolás, díszítés, tapétázás, vékonyvakolat felhordása, felújítási munkák végzése.

- 04
bontás

Nem használt, felesleges, veszélyes épületek az iparunk egyik legnagyobb kihívását rejti. Társaságunk ehhez megfelelő felszereléssel és tudással garantáljuk, hogy gyorsan és megfelelően lesz eltávolítva a kívánt épület.

- 05
gipszkartonozás

Miért gipszkartonozás? Napjainkban egyre gyakoribb szárazépítészeti eljárás a gipszkartonozás. Az irodasorok, ipari letesítmények mellett, családi házaknál is egyre nagyobb teret nyer magának a gipszkartonozás napról napra.

- 06
villanyszerelés

Kényelmes, stabil, biztonságos megoldás. Önnek csupán a készülékek helyeit kell meghatározni, a többi a mi feladatunk!